Pinnbröd!

7dl vetemjöl
1msk bakpulver
1/2 tsk salt
100g smör
1 ägg
1dl vatten
Blanda mjöl bakpulver och salt, nyp i det rumsvarma smöret.
Tillsätt ägg och vatten och arbeta i hop degen.
Nyp av en liten klump och rulla till en smal orm. Linda ormen runt en grillpinne och grädda brödet över fin glöd. Kom i håg att gör du ormen för tjock, så att brödet blir för tjockt på pinnen så blir det nästan bränt på ytan, men degigt inuti. Lycka till!
Lyxigt med nybakt bröd på utflykten!
Det som blir kvar kan du baka ut till scones och grädda på 225°c i 12-15 minuter!
Kommentarer
Martina
den iden ska jag ta med mig när vi campar i sommar :)
Svar:
Nitiz
coffeeandcupcake.blogg.se
Så gott, va sjukt länge sen jag åt pinnbröd :) Ha en bra dag :)
Trackback