Pulled moose Ta fram köttet från frysen dagen innan, så att det är helt upptinat.Ta fram lergrytan och blötlägg ca en kvart. Sätt ugnen på 120 grader.Egen tomatsås:1 dl mild tacosås1dl chilisås1/2 lök1 msk grillkrydda2 msk viltfondSalt & peppar. Mixa med mixerstav.Tork a av köttet, och klappa in med rikligt med salt och peppar. Lägg köttet i lergrytan.Blanda tomatsåsen med 1 dl grädde2 msk bbq sås och2 dl vattenHacka en lök och strössla den över köttet. Häll tomatsåsblandningen över köttet och löken, sätt på locket och in i ugnen i 6 timmar. Efter halva tiden vände jag på köttet. Efter 6 timmar kan man dra sönder köttet i bitar om man vill, men jag skar upp det i bitar. Servera med potatis och sallad! Super gott och mört!
Hej, Jag är en glad tvåbarns-mamma som bor i Norrlands inland. Jag gillar: min familj(så klart), mina vänner, träning, lite inredning och hantverk i form av virka och sy, baka och laga mat. Så typ det och lite till kommer min blogg att handla om!!