Nu är Fridas rum klart!

Före:


Från hallen sett..


Från Felicias rum sett..
I Fridas rum..

Ett litet rum med litet fönster och snedtak..


Efter, det vill säga nu!!

Det som tidigare va Felicias dörr, är nu Fridas dörr.. en vägg har flyttats nya tapeter nytt tak och golv!Mina blomlådor!Detta är mina blomlådor som jag gjort själv, ja lite hjälp fick jag av svärfar. Sex stycken har jag, och de är placerade på björkstubbar. Jag är riktigt nöjd! Nu ska bara blommorna växa till sig lite så blir det ännu bättre.

Fiskbensfläta och kalas!

Övning ger färdighet, men det är inte lätt när personen i fråga tappar tålamodet att sitta still...

Så nu är det semester och jag började med att städa huset, känns skönt att det är rent! Efter middagen cyklade vi till svärisarna och gratta svärmora på födelsedagen. Nu myser jag och Patrik i soffan med en öl och fotboll: Algeriet-Ryssland. Jag är egentligen inte värst intresserad, men det är mysigt!

Lovar bättring!!

Jag erkänner! Jag har varit urkass på att uppdatera, men nu lovar jag bättring! Till mitt försvar så kan jag säga att det varit mycket på slutet. Renoveringen på övervåningen är i princip klar, så mycket tid har gått till den. Har oxå haft oväntat besök av en råtta i tvättstugan, (där vi för övrigt förvarat alla leksaker, möbler m.m under renoveringen), så det blev en sanering där. Väntar nu bara på garderoberna vi beställt och de kommer i morgon! Och så ska vi sätta upp gardinstången i Fridas rum och sy gardiner, sen är det klart!
Jag jobbar mitt sista pass nu, sen har jag semester! Jag lovar att jag ska blogga varje dag då!!
Ha det bra!

Min lilla tjej börjar inse saker och ting.. :-\

När jag styrt bort kundvagnen då vi handlat idag, och kommer till bilen där tjejerna satt sig, satt Frida och storgrina. Det va inte ett grin som att tjejerna blivit osams, utan hon va genuint jätte ledsen. Så jag frågade såklart vad som hänt. Då svarade hon; "jag vill inte leva i den här världen". Men snälla vän, varför då? frågade jag. "Nä, för att jag måste dö när jag blir gammal, och mamma jag vill inte dö!!"

Åh lilla vän!

Sockerkaka med fyllning!

3ägg
3dl strösocker
Vispas ordentligt

50g laktosfritt smör smält
1dl havredryck (oatly)

3dl vetemjöl
2tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
Blanda det torra ordentligt.

Vänd i hop alla ingredienser. Häll smeten i en smord bröad springform och grädda längst ner i ugnen minst 40 minuter på 175°c.
Glasyr:
100g laktosfritt smör smälts, ca 2-3 dl florsocker blandas i och ca 2tsk vaniljsocker. Rör rör rör snabbt. Om den "skär sig" så att smöret och flyter på sidan.. Rör rör rör ännu mer snabbt!!
När den fortfarande är varm, delar du den till två "tårtbottnar" och stryker ut glasyren. Lägg i hop bottnarna. Låt den svalna något och pudra lite florsocker över! Jag har aldrig lyckats göra en sån hög kaka!! Nöjd!

Nöjd!!

Jag klarade milen på 58.38!!!
799 kalorier brända!

Min nya idé!

Förra sommaren hade jag problem. Jag tycker det är trevligt med en blomma på bordet, men eftersom vi har ett svart "glasbord", (det liknar i allafall glas) så blir bordet väldigt varmt.. Men nu har jag kommit på det!! Jag köpte helt enkelt en grytlapp av silikon som krukan får stå på! Ja, det återstår att se om det räcker med en eller om jag får lägga dit fler! Detta har jag klurat på ett tag. Första tanken va pannunderlägg, men om det kommer en regnskur då? Grytlapp av silikon!

Om

Min profilbild

Nitiz

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort