Ur kass uppdatering!! Skärpning!
Så denna hjälp har jag haft med pluggandet i veckan.. Helt otroligt vad Harry stör! Han hoppar upp på bordet, leker med pennor och sudd, lägger sig raklång över alla papper och böcker.. Sen ger jag honom bannor och kastar ner honom, då sätter han sig i fönstret, kraffsar på rutan och tuggar på gardinerna. Ha ha, sen slängde jag ut han. Det är tur att han är söt ändå!

Söndagsmiddagen:Pulled moose

Ta fram köttet från frysen dagen innan, så att det är helt upptinat.
Ta fram lergrytan och blötlägg ca en kvart. Sätt ugnen på 120 grader.

Egen tomatsås:
1 dl mild tacosås
1dl chilisås
1/2 lök
1 msk grillkrydda
2 msk viltfond
Salt & peppar.
Mixa med mixerstav.

Tork a av köttet, och klappa in med rikligt med salt och peppar. Lägg köttet i lergrytan.

Blanda tomatsåsen med 1 dl grädde
2 msk bbq sås och
2 dl vatten

Hacka en lök och strössla den över köttet. Häll tomatsåsblandningen över köttet och löken, sätt på locket och in i ugnen i 6 timmar. Efter halva tiden vände jag på köttet. Efter 6 timmar kan man dra sönder köttet i bitar om man vill, men jag skar upp det i bitar. Servera med potatis och sallad! Super gott och mört!

Tja!

Jag har tydligen blivit förkyld, igen. Detta va inte min plan. Började som smått springa lite igen på gymmet i måndags. Efter förra förkylningen har jag som ni förstår inte kommit längre med träningen. Bara promenader på löpbandet. Jag va så nöjd och ivrig på att utveckla löpningen och så blev det krasch direkt.. Inte bra.

Jag slutade tidigt i går i iallafall, så jag kunde ta 15.10 bussen. Det va riktigt skönt att va hemma 16.00 istället för 17.30.

Jag måste bli frisk snabbt nu! Vi ska på 30 års kalas på lördag, och dessutom är jag galet sugen på börja löpa ute. "Broarna runt" kanske ni minns(?).

Assa ba shiit!
Skolan startar efter praktik, med besked! Nu har vi börjat en ny kurs som handlar om bettfysiologi, tror jag det heter. Överbett underbett, hur tänderna förhåller sig till varandra i tandraden osv. Oj oj... Men vi ska nog kunna bena ut även det!
Skönt på något vis ändå att va tillbaka i skolan!
Ha en bra dag!

1 maj 1999. Då blev det vi!

Visst är det konstigt ändå? Vissa människor gillar man direkt, och vissa gillar man inte. Oftast så vet man inte varför man gillar/ inte gillar personen. Det är bara så.
Jag "träffade" min man för 16år sedan i går, och sen dess har det varit vi. Ja, vi gick parallellklass på högstadiet i tre år utan att "se" varandra. Plötsligt träffades vi när vi gick på gymnasiet, och det va bara vi mot världen med det samma. Det kändes helt enkelt helt rätt! 16år senare känns det fortfarande helt rätt. När vi började umgås kändes det som att vi redan kände varandra. Tror du att det kan bero på att man levt tillsammans i ett annat liv? Jag tror det.

Om

Min profilbild

Nitiz

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort