Detta är receptet på världens godaste efterrätt!Cheesecake3dl grädde vispas hårt3st äggvitor vispas hårtDen visade grädden och äggvitorna vänds i hop.(vispas hårt=man kan vända skålarna utan att innehållet far ut)Detta ska röras ihop:200g Philadelphiaost 1 msk vaniljsocker3 äggulor 2 dl socker Blanda försiktigt i hop de båda smetarna.Smula ner degistivekex i en springform. Häll smeten på degistivekexet i formen och strö smulad degistivekex över. Ställ in formen i frysen minst 5 timmar. (Jag brukar alltid göra Cheesecaken dagen före den ska ätas) servera tillsammans med färsk eller konserverad frukt, persiska eller ananas. Vi åt Cheesecake till efterträtt i kväll, tillsammans med hallon som jag plockat i somras! Super gott!
Hej, Jag är en glad tvåbarns-mamma som bor i Norrlands inland. Jag gillar: min familj(så klart), mina vänner, träning, lite inredning och hantverk i form av virka och sy, baka och laga mat. Så typ det och lite till kommer min blogg att handla om!!