Plikten kallar, fast det är varmt!

Ännu en underbar dag i solen! Jag började jobba klockan 9 i morse. Vi gick till dagligverksamhet och åt lunch, och tillsammans med det gänget gick vi till ett mysigt café, satt på uteserveringen och åt mjukglass! Mums! Det är ändå ett bra jobb jag har!

Innan vi gick "hem" gick vi en stillsam promis. Träffade på systeryster Emmelie som ville käka middag med oss. (oss= jag och systeryster M-L) När det blivit svalare ute gick vi på en kvällspromis, väldigt stillsamt. M-L bestämde sig för att plocka lite blommor, och det blev så klart hennes favorit blommor rallaros eller som vi säger på bonska almytche:


Egentligen är denna växt ogräs här, och säkert på andra ställen också, men jag kan ändå förstå att hon tycker om dem då det faktiskt är en ganska fin och lättplockad blomma! Buketten hon plockat hann bli lite medtagen i värmen, så därför lånade jag bilden från wikipedia.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Hej, Jag är en glad tvåbarns-mamma som bor i Norrlands inland. Jag gillar: min familj(så klart), mina vänner, träning, lite inredning och hantverk i form av virka och sy, baka och laga mat. Så typ det och lite till kommer min blogg att handla om!!

Nitiz

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort