Myggfritt!!

Tänk dig en varm skön sommarkväll du sitter ute på uteplatsen i kvällssolen och försöker läsa en tidning.. FÖRSÖKER LÄSA! För varje ord du läst måste du vifta bort en ett gäng flugor eller ett kompani myggor. Tillslut kommer en getingsvärm, då ger du upp och går in..
Idag är det närmare 20 minus, då måste du klä på dig ordentligt och det är inte säkert att bilen startar... men det är garanterat myggfritt!!

Kommentarer
Lena

Ha ha ja idag är det garanterat myggfritt så det är bara att slå sig ned ute och njuta av lite skön läsning. Inga problem! (kanske ett), Förmodligen är man så påpälsad att det kan vara problem att bläddra med tumvantar.

Svar: Ja, det är klart. Om man nu bums ska sitta ute och läsa så får man se till att man har en bok med mycket text så man inte behöver bläddra hela tiden... ;-)
Nitiz

2014-01-15 @ 13:16:56
Hemsida/blogg: http://mellanhimmelomylla.blogg.se

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Hej, Jag är en glad tvåbarns-mamma som bor i Norrlands inland. Jag gillar: min familj(så klart), mina vänner, träning, lite inredning och hantverk i form av virka och sy, baka och laga mat. Så typ det och lite till kommer min blogg att handla om!!

Nitiz

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort