Nu är Fridas rum klart!

Från hallen sett..

Från Felicias rum sett..


I Fridas rum..
Ett litet rum med litet fönster och snedtak..
Efter, det vill säga nu!!

Det som tidigare va Felicias dörr, är nu Fridas dörr.. en vägg har flyttats nya tapeter nytt tak och golv!



Mina blomlådor!


Detta är mina blomlådor som jag gjort själv, ja lite hjälp fick jag av svärfar. Sex stycken har jag, och de är placerade på björkstubbar. Jag är riktigt nöjd! Nu ska bara blommorna växa till sig lite så blir det ännu bättre.
Fiskbensfläta och kalas!

Övning ger färdighet, men det är inte lätt när personen i fråga tappar tålamodet att sitta still...
Så nu är det semester och jag började med att städa huset, känns skönt att det är rent! Efter middagen cyklade vi till svärisarna och gratta svärmora på födelsedagen. Nu myser jag och Patrik i soffan med en öl och fotboll: Algeriet-Ryssland. Jag är egentligen inte värst intresserad, men det är mysigt!
Lovar bättring!!
Jag jobbar mitt sista pass nu, sen har jag semester! Jag lovar att jag ska blogga varje dag då!!
Ha det bra!
Min lilla tjej börjar inse saker och ting.. :-\
Åh lilla vän!
Sockerkaka med fyllning!


3ägg
3dl strösocker
Vispas ordentligt
50g laktosfritt smör smält
1dl havredryck (oatly)
3dl vetemjöl
2tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
Blanda det torra ordentligt.
Vänd i hop alla ingredienser. Häll smeten i en smord bröad springform och grädda längst ner i ugnen minst 40 minuter på 175°c.
Glasyr:
100g laktosfritt smör smälts, ca 2-3 dl florsocker blandas i och ca 2tsk vaniljsocker. Rör rör rör snabbt. Om den "skär sig" så att smöret och flyter på sidan.. Rör rör rör ännu mer snabbt!!
När den fortfarande är varm, delar du den till två "tårtbottnar" och stryker ut glasyren. Lägg i hop bottnarna. Låt den svalna något och pudra lite florsocker över! Jag har aldrig lyckats göra en sån hög kaka!! Nöjd!
Nöjd!!
799 kalorier brända!
Min nya idé!

