Sommarlovet är slut...Jag har haft ett fantastiskt sommarlov. Lite jobb, lite husvagns-trippar, träning och sällskap av goda vänner. Jag hade önskat mer sol dock, men man får inte alltid som man vill..

Skolan började i tisdags, en vecka kvar nu innan 15 veckors praktik! Det ska bli så roligt, och skönt att befinna mig på hemorten, om än bara halva tiden. Jag ska nämligen va 7 veckor på folktandvården i Vindeln, och 8 veckor på specialist tandvården på Lassa i Umeå. Och vet ni? Efter praktiken är det 2 veckor i skolan, sen är jag en FÄRDIG TANDSKÖTERSKA!! Helt sjukt vad tiden kommer susa förbi..
Så idag ska jag sätta mig i solen och plugga inför absolut sista tentan i morgon. Patrik ska på skjutbanan med jaktlaget, och jag hoppas att barnen hittar sig någon kompis att va med så att jag får "pluggro".
Skönt att allt är som vanligt igen, och barnen börjar skolan på tisdag, då är det verkligen som vanligt igen! :-)
I eftermiddag tänkte jag bjuda på ett recept...

Ha en bra dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Hej, Jag är en glad tvåbarns-mamma som bor i Norrlands inland. Jag gillar: min familj(så klart), mina vänner, träning, lite inredning och hantverk i form av virka och sy, baka och laga mat. Så typ det och lite till kommer min blogg att handla om!!

Nitiz

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort